KEMAL İŞLEMEK GÖZ DOLDURDU

KEMAL İŞLEMEK GÖZ DOLDURDU
Samsunspor'un sol tarftaki en etkili isimlerinden biri olan genç futbolcu Kemal İşlemek özellikle Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları çerçevesinde antrenmanlardaki hırslı ve istekli performansıyla göz doldurdu.

 

 


HIRSLI ÇALIŞMASI İLE GÖZ DOLDURDU 
Kırmızı beyazlı ekibin gelecek vaadeden ve sol kanadın etkili isimlerinden olan genç oyuncu Kemal İşlemek kritik Yeni Malatya deplasmanı öncesi antrenmanlardaki istekli ve hırslı çalışması ile göz doldurdu. Özellikle Adanademirspor karşılaşmasında sol kanatta oynatılan Burhan Arman'ın bu mevkide etkisiz kalması sonrası Teknik direktör Engin Korukır'ın Yeni Matalyaspor depaslamanında genç oyuncu Kemal İşlemek'e forma şansı verip vermeyeceği merak konsuu oldu. 

ADADEMİR MAÇINDA SOL KANAT ETKİSİZ KALMIŞTI 
Malatya depaslasmanı hazırlıkları çerçevesinde dün yapılan antrenmanda sol ayaklı genç oyuncu Kemal hızlılığı ve çabukluluğu ile dikkat çekti. Antrenmanlardaki öz verili çalışması ile göz dolduran Kemal kritik 90 dakika öncesi formayı sırtana geçirmek istiyor. Öte yandan Kırmızı beyazlıların Adanademirspor ile oynadığı karşılaşmada ileri uçta sol kanadın etkisik kalması dikkatleri bir anda genç kemal'e odakladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.