Kazanmak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz

Kazanmak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz
Reeder Samsunspor Genel Menajeri Emre Ekim, "Kağıt üzerinde favori olmayacağımız çok maç olacak ama biz kazanmak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz." dedi.

Ekim, "Bundan sonraki süreçte de amacımız ligde kalıcı olmak. Sezon bizim için biraz geç bitti. Hem bütçe hem transfer hem de organizasyon sağlamak için çok fazla zamanımız yoktu ama bu zamanı en iyi şekilde kullanıp, bütçemize uygun takım kurmak istedik. Kalıcı olmayı sağlayabilmek için lig başlamadan 5 hazırlık maçı oynadık. Her hazırlık maçında üzerine koyarak gittiğimizi düşünüyorum. Ankara'da iki hazırlık maçı daha yapacağız ve lige hazır hale geleceğiz." dedi.

ekim.jpg

Özellikle iç saha maçlarındaki atmosferin çok keyifli olacağını dile getiren Ekim, şunları kaydetti: "Her zaman küçük bütçelerle takım kurduk. Kağıt üzerine baktıklarında, 'Bu takım şampiyon olur' diye kimse demedi geçtiğimiz yıllarda ama biz final oynadık ve şampiyon olduk. Sezon başında kağıt üzerinde her şey olsaydı ligler oynanmazdı. Tabii ki kağıt üzerinde favori olmayacağımız çok maç olacak ama biz kazanmak için gerekli mücadeleyi göstereceğiz. Kazansak da kaybetsek de son topa kadar mücadele eden bir takım oluşturmak, gayemiz. Yine aynı şeyi hedefliyoruz. Seyircimiz maça geldiğinde biz kaybetsek bile, 'Sonuna kadar savaştı, mücadele etti' demesi lazım. Süper Lig'de kalmak istiyoruz."

Kaynak:AA

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.