Kazancın vergi olsun, hizmette payın olsun

Kazancın vergi olsun, hizmette payın olsun
İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitinin 30 Kasım Pazartesi gününe kadar ödenmesi gerektiği hakkında vatandaşları uyardı.

Kasım ayında ödemesi yapılan ÇTV, Emlak Vergileri 2. taksiti ödemeleri için İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel yaptığı açıklamada, 30 Kasım 2015 tarihinde taksit ödemesinin son olduğunu belirterek, "Mükelleflerimiz mayıs ayında emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksitlerini son gün olan 30 Kasım'a bırakmadan Gazi ve İlkadım binalarımızda hizmet veren veznelerimizden ödeyebilirler." dedi.

 

EMEKLİLERE UYARI

Emeklilerin mağdur olmaması için bilgi güncelleme yapması gerektiği belirten Yüksel, "Ayrıca Emeklilik muafiyetinden yararlanan mükelleflerimizin ileride herhangi bir mağduriyet yaşamaması için özellikle İlkadım Belediyesi hizmet binamızda bulunan Emlak ve ÇTV şefliğine gelerek bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir" diye konuştu.

 

WEB SİTEDEN GÜVENİLİR ÖDEME KOLAYLIĞI

İlkadım Belediyesi resmi internet sayfasından güvenli bir şekilde tüm vergilerin ödemesinin gerçekleştirildiğini belirten Yüksel, "Mükelleflerimiz belediyemiz resmi web sitesi olan ‘www.ilkadim.bel.tr’ adresine girerek tüm güncel ve geçmiş vergi borçlarını alınan tüm güvenlik önlemleri doğrultusunda güvenli bir şekilde ödemesini gerçekleştirebilir. Ayrıca 717295 nolu posta çeki numaramız ile tüm PTT şubelerinden ve Vakıflar Bankası Samsun şubesine ait TR170001 5001 5800 729465 7850 İBAN numarasından ile ödemelerini yapabilirler. Mükelleflerimizin emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde aksaklığa sebebiyet vermemek için tahakkuk servisine uğrayarak tahakkuklarını kontrol etmelerinde fayda vardır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.