Kaz Dağları'nda kayboldu

Kaz Dağları'nda kayboldu
ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, Kaz Dağları'nda arkadaşlarıyla barakada kalan orman işçisi Halil Cen, pazar günü esrarengiz şekilde kayboldu. Jandarma ve AFAD ekipleri, kar yağışı altında kayıp işçiyi arıyor.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü'nün Kaz Dağları'nın Evciler Köyü Mandayalağı Mevkii'ndeki ağaç kesim işinde çalışanlardan 54 yaşındaki Mustafa Taşkın, 37 yaşındaki Ahmet Sezgin ve 39 yaşındaki Halil Cen burada barakada kalıyordu. Meteorolojinin havaların birden soğuyacağı ve yoğun kar yağışı uyarısı üzerine işçilerden Mustafa Taşkın ve Ahmet Sezgin, geçen pazar günü erzak almak için motosikletleriyle Evciler Köyü'ne gitti. Alışverişin ardından dönen Taşkın ve Sezgin, diğer arkadaşları Halil Cen'i barakada göremeyince peşlerinden köye gitmiş olabileceğini düşündü. Ancak, Cen'in ertesi gün de ortalarda görünmemesi ve kendisinden haber de alınamaması üzerine durum jandarmaya bildirildi.

KAR YAĞIŞI ALTINDA ARADILAR

Bunun üzerine Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, orman işçisi Halil Cen'in bulunması için gün boyu bölgede arama kurtarma çalışması yaptı. Gece aniden bastıran kar yağışına rağmen ekipler, 30 köylünün da desteğiyle çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalarda jandarmanın özel eğitimli arama kurtarma köpeği de kullanıldı. Ancak Cen'e ulaşılamadı. Arama kurtarma çalışmalarının geniş bir alanda sürdüğü bildirildi.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.