KAYNAK NEREDEN?

KAYNAK NEREDEN?
Şehrimizde Uydu yayını yapan bir televizyon kanalı var. Rekabet ortamı olmadığından, Mevcut televizyon yapmış olduğu programlar için yüklü miktarda para talebinde bulunuyor.

BELEDİYENİN PARASI ÇAR-ÇUR
Uydu yayını yapan televizyonun müdavimleri genellikle Samsun'un seçilmiş Belediye Başkanları. Yaptıkları hizmetleri halka anlatmak ve 'Samsun'un nabzını tutmak' için bu televizyon kanalının yolunu tutarak "Salla başını al maaşını" misali yüklü miktarda para ödüyorlar.

VATANDAŞ HER ŞEYİ BİLİYOR
Vatandaş artık her şeyi gözlüyor, izliyor ve neyin ne olduğunu biliyor. Tekel durumundaki bu televizyona ödenen paranın kimin cebinden çıktığının hesabını yapıyor. "Bu kandilin yağı nereden geliyor" diye sorguluyor. Geçtiğimiz günlerde yine bu kanalda, Çarşamba'da Gazete Basımevini kapatan bir Belediye Başkanı'nın 'Samsun'un nabzını tutmak' için 5 bin TL. ödediği iddiası yer almıştı.

KARGALAR BİLE GÜLÜYOR
Asgari ücretle zar-zor geçinen vatandaşların olduğu bir kentte 'Samsun'un nabzını tutmak' için uydu yayını yapan Televizyona çıkarak halkın parasını bu Kanala sorumsuzca aktaran, kendisini anlatırken karşısındakinin başını sallayarak tasdik etmesine yüklü para ödeyenlerin 'Yetimin hakkını yedirmeyiz' beyanlarına kargalar bile gülüyor. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum