Kavak'ta Kermes ve Yıl Sonu Şenliği

Kavak'ta Kermes ve Yıl Sonu  Şenliği
Kavak ilçesinde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi dolayısıyla sergi, şenlik ve kermes düzenlendi.

Merkez Şehit İlhan Kuşan İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen sergi, şenlik ve kermes açılışına, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Okul Müdürü Yücel Turan, bu yıl ilkini düzenledikleri etkinliklerin bundan böyle her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirileceğini söyledi.Turan, konuşmasında," Bu yıl sonu etkinliğimiz ve kermesimiz,  müdür yardımcımız Turan Özcan'ın önderliğinde öğretmen,öğrenci veli işbirliğinde gerçekleştirilmiştir. Kendilerine teşekkür ederim. büyük emek sarf ettiler. Bu yıl ilki düzenlenen etkinliğimizi gelecek yıllarda da yaparak geleneksel hale getireceğiz."dedi.

Öğrenciler,  önce resim sergi ve öğrenci velilerinin evde hazırlayıp getirdikleri yiyecek ve içeceklerin yer aldığı kermes bölümünü gezen katılımcılara daha sonra halk oyunları, tiyatro gösterileri, skeçler ve müzikli gösteriler sundu.

Program sonrası Kaymakam Mevlüt Şekerci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

1 gün süren Kermesten elde edilecek gelirin Merkez Şehit İlhan Kuşan İlk ve Ortaokulu giderleri için harcanacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.