KAVAK'TA BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI

KAVAK'TA BAYRAMLAŞMA PROĞRAMI
Kavak'ta Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenlendi
Atatürk Parkı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, , Kavak Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Kavak Belediye Meclis Üyeleri, Kavak Daire amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. 
 
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan bayramlaşma programında konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Zor bir süreçten geçtiğimiz şu dönemde birlikteliğimizi ve beraberliğimizi koruyabilmemiz adına toplandığımız bayramlaşma programına katılımın yoğun olması beni çok mutlu etti. Ülkemiz'in ayaklarına vurulmak istenen prangaları  milletimizin iradesi ile söküp attığımız şu dönemde birlikteliğimizin ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmamasını temenni ediyorum. Buraya katılan herkesin Kurban Bayramını canı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 
Konuşmasına birliktelik ve beraberlik mesajları vererek başlayan Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci şunları söyledi; "Atatürk Parkımızdaki bayramlaşma programımıza katılımın yoğun olması ve tüm siyasi parti temsilcilerinin bir arada omuz omuza burada bulunması ülkemizin zor dönemeçten geçtiği şu günlerde bizlere çok güzel moral kaynağı oluyor. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor Kurban Bayramınızı kutluyorum" dedi.
 
Programın ardından Atatürk Parkında toplu resim çekinildi ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek buradaki personelle de bayramlaştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.