Kavak Belediyesinden Piknikçilere Müjde

Kavak Belediyesinden Piknikçilere Müjde
Yaz ayının gelmesi ile birlikte Kavak'ta piknikçilerin yüzleri Kavak Belediyesinin yoğun çalışmaları sonucu bir kez daha gülecek

Kavak'ta bulunan Güven Göleti'nde restorasyon çalışmaları yapan Kavak Belediyesi yaz ayının gelmesi ile birlikte piknikçilerin yüzünü güldürecek projelere imza atmaya devam ediyor.Ortaköy mahallesinde bulunan piknik alanının restorasyon çalışmalarının ardından Kavak'ta bulunan Güven Göletinde de bakım çalışmaları yapan Belediye Kavaklı hemşehrilerinin yüzlerini güldürüyor. Sosyal aktivitelerin gün geçtikçe arttığı Kavak'ta piknik alanlarınında çoğalması vatandaşları mutlu ediyor. Kavak halkı herşeyin en iyisine layıktır diyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti;

"Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda pikniklerini yapabilmeleri aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Güven Göleti piknik alanımızda geniş çaplı restorasyon çalışmaları yaptık. Restorant, cami, lavobalar, oturma yerleri, piknik alanları gibi birçok yerde restorasyon çalışmaları yapıp halkımızın daha hijyenik ve güvenli ortamlarda piknik yapabilmelerini sağladık" diye konuştu.

Hafta Sonları Ücretsiz Servis Olacak
Güven Göleti şehir merkezine uzak olduğu için vatandaşların ulaşım sorunu çekeceğini düşünen Başkan Sarıcaoğlu her hafta sonu saat 10:00, 11:30 ve 18:00'da şehir merkezinden Güven Göletine ücretsiz otobüs kaldıracak.Sadece ailelerin kullanabileceği bu ücretsiz otobüs Kavak halkına büyük kolaylık sağlayacak. Güven Göletinin ulaşımı konusunda ki sorunu çözen Sarıcaoğlu; "Vatandaşlarımızın rahatlığı için ne gerekiyorsa biz o işi yapmaya hazırız" dedi.

Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışı
Sarıcaoğlu sözlerine şöyle devam etti; "Yapılan hizmetlerde yaptık oldu dan ziyade vatandaşlarımızın çıkarları doğrultusunda hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Amacımız göz boyamak değil amacımız vatandaşlarımızın nasıl daha rahat kullanabilirler cümlesindeki soruyu çözmek. Güven Göleti Piknik alanımızı yaptık buyurun kullanın en kaçamak cümle olabilirdi ama biz vatandaşlarımızın buralara ulaşımını da çözüp onlara hak ettikleri hizmeti sorunsuzca vermek istedik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.