Kavak Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Kavak Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu
Kavak Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelen belediye personeli, güzel bir Ramazan akşamı geçirdi

Kavak Bölge Parkı'nda bulunan Kavak Tirit Evi'nde belediye personeli geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale getirilen personel buluşmasına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Kavak Belediyesi Başkan Yardımcısı, Kavak Belediyesi Birim Amirleri ve personeller katıldı.Personel ile yakından ilgilenen Başkan Sarıcaoğlu; "Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz davetimize katılan tüm personelimize teşekkür ediyoruz" dedi.İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan üzücü olayın hepimizi derinden etkilediğini belirten Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti;  "Ne yazık ki ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Bizleri yıldırmaya, korkutmaya çalışıyorlar. Ancak şunu bilmelidirler ki son terörist öldürülene kadar bu iş devam edecek asla durmayacağız.Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Biz Bir Aileyiz
Sarıcaoğlu; "Kavak Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi hep birlikte ortaklaşa yaşayacağız. İlçemize yapılan tüm hizmetler de sizlerin desteği şüphesiz ki çok büyük. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Beni hiçbir zaman mahçup etmediniz daima başımın dik durmasını sağladınız. Bu akşam buraya katılan tüm personele çok teşekkür ediyorum. Dolu dolu bir akşam yaşattınız bize. Rabbim bizlere ilçemiz için çok daha fazla çalışma gücü versin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.