"KASITLI YAPILIYOR"

"KASITLI YAPILIYOR"
Yılport Samsunspor eski teknik direktörü İsmet Taşdemir, hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. "Yalan haberleri kasıtlı yaptığınızı biliyorum ve sizi Allah'a havale ediyorum dedi.

Yılport Samsunspor Kulübü, yollarını ayırdığı İsmet Taşdemir ile ilgili bir açıklama yaparken kulüpten önce ise Taşdemir, kendisi hakkında çıkan haberlere adeta isyan etmişti. Son 15 maçta görev aldığı Samsunspor için elinden geldiğini yaptığını ifade eden Taşdemir, "Geldiğim andan itibaren hiç mazeret üretmedim ve hiçbir olumsuzluğun arkasına sığınmadım. Şimdi de sığınmayıp mazeretlerim için susma hakkımı kullanacağım. Temenim bu sene yaşanılan olumsuzları yaşamamanız ve önümüzdeki sene çok istediğiniz şampiyonluğa ulaşmanızdır" dedi.

"EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA..."
En çok üzüldüğü noktanın tazminat konusu olduğunu belirten Taşdemir, "Sözleşmemde tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 Trilyon tazminatım olduğu ve 1,475 Trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir. Bununla beraber bir sürü yalan haberi kasıtlı yaptığınızı biliyorum ve sizi sadece Allah'a havale ediyorum" diyerek sitem etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.