Karısının boğazını kesen zanlı: Namusum için yaptım

Karısının boğazını kesen zanlı: Namusum için yaptım
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Hastanesi'nde dün gece boğazı kesilerek öldürülen Filiz Ören ile TOKİ konutları yolunda cesedi bulunan Cumali Çapar cinayetinin bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Ören'in ilk ifadesinde eşi Filiz Ören ile Cumali Çapar arasında ilişki olduğunu öğrenince ikisini de öldürdüğünü söylediği belirtildi. Zanlı Rahmi Ören'in 'namusum için karımı ve sevgilisini öldürdüm' dediği kaydedildi.

Van'da dün gece saatlerinde YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavi gören çocuğunun yanında refakatçi olarak kalan Filiz Ören'in boğazı eşi Rahmi Ören tarafından kesildi. Filiz Ören, aynı hastanenin acil servisine götürülürken, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cinayetten sonra zanlı Rahmi Ören gözaltına alındı.

Öte yandan Edremit ilçesi TOKİ konutlarına giden yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Cumali Çapar'a ait olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, 2 cinayetin bağlantılı olduğunu belirterek cinayetle ilgisi olan bir şüphelinin daha arandığını ifade etti. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, olayın meydana geldiği Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde incelemeler yaparak görgü tanıklarıyla görüştü. Ayrıca ekipler hastanedeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

Gözaltına alınan Ören'in ilk ifadesinde eşi Filiz Ören ile Cumali Çapar arasında ilişki olduğunu öğrenince ikisini de öldürdüğünü söylediği belirtildi. Zanlı Rahmi Ören'in 'namusum için karımı ve sevgilisini öldürdüm' dediği öğrenildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Bölümü'nde tedavi gören Filiz Ören'in 6 yaşındaki çocuğu da güvenlik gerekçesiyle kaldığı odadan çıkarılarak farklı bir servise götürüldü.

Cinayetlerle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.