Kardeş İl Ardahan’a Sevgi Köprüsü

Kardeş İl Ardahan’a Sevgi Köprüsü
Samsun’dan Ardahan’a Sevgi Köprüleri Kuruldu

Ak Parti Samsun İl Kadın Kolları, gönüllerde sevgi köprüleri kurmaya devam ediyor. Samsun Ak Kadınlar, Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, Genel Merkez Kadın Kolları tarafından ülke genelinde başlatılan 'Sevgi Yolu Projesi' kampanyasına büyük destek verdi.

Samsun İl Kadın Kolları, Kardeş İli Ardahan’da  ve Samsun’da eğitim gören  öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Samsunlu Ak Kadınlar Kardeş İl Ardahan’da  mont ve ayakkabı yardımı yaparken Samsun Çatkaya İlkokul- Ortaokulunda da  kıyafet yardımı yaptı. 

Yavrularımızın Tek Bir Tebessümü İle Dünya’nın En Mutlu İnsanları Oluyoruz

Çocuklar Gülerse Dünya Güler diyen Ak Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, “Samsun’dan Ardahan’a 81 İlden kardeş illerimize, yavrularımıza sahip çıkıyoruz. Sevgi Yolu projemizle çocuklarımızın sadece ayakkabılarını, kıyafetlerini yenilemiyoruz, gönüllerinde sevgi köprüleri kuruyoruz. Hamdolsun, gücümüz yettiğince sevindirebildiğimiz tüm yavrularımızın tek bir tebessümü ile Dünya’nın en mutlu insanları oluyoruz. Sevgi Yolu projemizde bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’a ve her projede bizim yanımızda olan desteklerini esirgemeyen, Ak Parti Samsun İl Başkanımız Muharrem Göksel’e de sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.