Karal'dan Taşçı'ya ziyaret

Karal'dan Taşçı'ya ziyaret
AkPArti Rize Milletvekili ve Samsun İl koordinatörü Hasan Karal ve Rize Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.

AkParti Rize milletvekili Hasan Karal Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'dan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Karal" Atakum Sayın Başkanında ifade ettiği gibi Karadeniz'in en hızlı gelişen ilçelerinden biri. Bu gelişimi ve değişimi farketmemek mümkün değil. Dolayısıyla Başkanımız İshak Bey'e de projelerini hayata geçirme noktasında güvenimiz tamdır. Bizler de kendisini her konuda destekleyeceğiz bu konuda sevgili Atakum'lu hemşehrilerimizin içi rahat olsun" dedi.
Rize Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar Başkan Taşçı'ya hayırlı olsun dileğini ileterek "Atakum çok şanslı bir ilçe. Samsun'un en genç ve dinamik Belediye Başkanına sahip. Bu özellikler yapılacak hizmetlere de yansıyacaktır. "dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine günün anısına bir hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.