KARAELMAS'TA ALTIN 3 PUAN!

KARAELMAS'TA  ALTIN 3 PUAN!
Yılport Samsunspor sezonun en zor deplasmanların biri olarak görülen Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Karaelmas stadında oynanan kritik maçta kırmızı şimşekler altın değerinde 3 puanı kaptı. Teknik sorumlu Recep Sermet Boyar'ın taktik hamleleri ve Bahattin'in sonradan girerek attığı goller galibiyeti getirdi.

zonguldak-samsunspor-fotograflar-9-001.jpeg

SAMSUNSPOR'DA KAOS OLMAZ
Teknik Direktör İfran Buz ve ekibinin sürpriz istifasının ardından kaos olmadan bilimsel ve teknik antrenmanlarına devam eden Samsunspor takımını yöneten teknik sorumlu Recep Sermet Boyar, Samsunspor'da kaos olmayacağını gösterdi. Bahattin Köse'nin yedek soyunduğu maça kontrollü futbolla başlayan Samsunspor'da Atabey Çiçek ilk yarı etkili olamadı. Oyun üstünlüğünü rakibe gösterse de kırmızı şimşekler ilk yarıda gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Oyuna müdahalede bulunması gerekirken ikinci yarıda hamleler geldi.

zonguldak-samsunspor-fotograflar-5-001.jpeg

GOLCÜ BAHATTİN FARKI
İkinci yarıya Atabey'i çıkarıp Ahmethan Köse'yi ikinci kırk beş dakikada sahaya süren Recep Sermet Boyar, taktik sistemi değiştirmeden 67.dakikaya kadar devam etti. Gol sesi çıkmayınca taktik dizilişi değiştiren hoca orta sahadan Gökhan Alsan'ı çıkartıp yerine 67.dakikada Bahattin Köse'yi alarak taktik dizilişi ve oyun kurgusunu değiştirdi. O dakikadan sonra 4-3-1-2 dizilişi ile sahaya yerleşen Yılport Samsunspor Guido Koçer'in nefis uzun pası ile Bahattin'in defans arkası koşusunda topa dokunarak kaleci üzerinden aşırttı ve golü yaptı. 

kinci-yari-fotograflar-2-001.jpeg

HOCAYA ŞANS VERİLMELİ Mİ?
Bu oyun sistemi ile maça devam edilirken 90+5'te çift santrorlu oyunun nimetlerini kullanan kırmızı şimşekler Bahattin'in araya kaçması ile penaltı kazandı ve Bahattin bunu golle değerlendirdi. Samsunspor hoca arayışlarına devam ederken, U19 takımı teknik direktörü geçici olarak takımın başına getirilmişti. 47 yaşındaki teknik sorumlu iki maçta iki galibiyetle güven verdi. Maçlarda oyunu okuması ile ve yerinde müdahaleleri kusursuzdu. Samsunlu hocaya şans verilmesi gerektiği düşüncesi kamuoyunda oluşmaya başladı. 

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - YILPORT SAMSUNSPOR 0-2 | MAÇ ÖZETİ

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - YILPORT SAMSUNSPOR 0-2 | MAÇ ÖZETİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.