KARADENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK YAPI MARKETİ BAFRA’DA AÇILDI

KARADENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK YAPI MARKETİ BAFRA’DA AÇILDI
Özkök Yapı Market yapılan muhteşem bir törenle açıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Veysel Özkök’ün yaptığı ve Samsun-Sinop yolu üzerinde açılışı gerçekleştirilen bölgenin en büyün yapı marketi Özkök Yapı Market’in açılış töreninde ilk olarak Özkök Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özkök bir konuşma yaptı.

Özkök  konuşmasında ticari hayatını duygulanarak anlattı.

‘’20 yılı aşkın bir süredir ticaretle uğraşmaktayım. Ticari hayatıma çocuk denecek yaşta başladım. Simit satarak, 4 tekerli el arabasında seyyar satış yaparak ticari hayatıma başladım. Ticarette ki misyonumuz ilk önce para kazanmak değil vatandaşa hizmet etmektir. Eskiden malzeme almak için Samsun’ gidilirdi. Şimdi ise bugün açılışını yaptığımız  Özkök Yapı Marketimizde 50.000 kalem malzeme çeşidimiz ile hizmet vermekteyiz. Bizden istenilene yok dememe gayreti ile çalışıyoruz.  Açılımızda emeği geçen herkese ilk başta babama ve aileme, çalışanlarımıza ve bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti MYK Üyesi, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise hayırlı olsun temennisinde bulunarak konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra dua edildi, açılış kurdelesi protokol eşliğinde kesildi. Özkök Yapı Marketin 3 katı davetliler tarafından gezildi. İkramlar sunuldu.

 

Açılışa Ak Parti MYK Üyesi, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Banka Müdürleri, İşadamları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.