Karadağ Şirket Kurmak için Doğru Yer mi?

Karadağ Şirket Kurmak için Doğru Yer mi?
Yurt dışında yaşamayı hedefleyen pek çok insan, coğrafi güzellikleri ve jeopolitik konumu nedeniyle Karadağ’ı tercih etmektedir.

Yurt dışında yaşamayı hedefleyen pek çok insan, coğrafi güzellikleri ve jeopolitik konumu nedeniyle Karadağ’ı tercih etmektedir. Bunun yanı sıra emin adımlar atmak isteyenler de “ için doğru yer mi?” sorusuna yanıt arar. Araştırmaların şirket kurmaya yönelik olmasının sebebi ise ülkeye yerleşebilmenin en pratik yolunun iş kurmaktan geçmesidir. Sizler de Karadağ’da iş kurmak ve yeni bir hayata başlamak için planlar yapıyorsanız, içeriğimizde tüm detayları bulabilirsiniz. Karadağ, nitelikli yaşam şartları isteyen kişiler için birtakım avantajlar sunmaktadır. Ticari, coğrafi ve sosyal pek çok durum bu avantajlar arasında yer alır. Peki, Karadağ’a yerleşmek gerçekten doğru bir strateji mi? Bu içeriğin devamını okuyarak konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Neden Karadağ Tercih Ediliyor?

Daha nitelikli bir yaşam için sıklıkla tercih edilen Karadağ, birçok açıdan cezbedici avantajlara sahiptir. Örneğin, suç oranının az olması vatandaşlara güvenli bir yaşam vaat eder. Bunun yanı sıra doğayla iç içe yaşamayı sevenler için de eşsiz doğal güzelliklere sahiptir. Öyle ki, kartpostallara konu olabilecek kasabalara ve sahillere ev sahipliği yapar. Ancak elbette ki yeni bir düzen kurmak isteyenler için bu nitelikler tek başına yeterli değildir. Karadağ’a yerleşmek isteyenler kısa sürede oturum izni alma fırsatı yakalarlar. Üstelik bu şirket kurma sürecinde çok sayıda avantajla karşı karşıya olurlar. Örneğin; Karadağ şirket kurarken sermaye zorunluluğunuz olmadığını belirtiyor. Yalnızca 1 Euro ile işletmenizin sermayesini oluşturabilirsiniz. Eğer uzun vadeli değerlendirme yapılacaksa Avrupa kıtasındaki en düşük gelir vergisi oranına sahip ülkedir. Aynı zamanda para birimi olarak Euro kullanıyor olması da kur farkından dolayı karşılaşılabilecek dezavantajları ortadan kaldırır.

Karadağ’a Yerleşmek Çocuklar için Avantajlı mı?

Karadağ’da iş kurmak isteyenlerin merak ettikleri konulardan biri de bu ülkenin çocuklar için ne gibi avantajlar sağladığıdır. Nitekim, başka bir ülkeye taşınmayı planlayan aileler için değerlendirilmesi gereken en önemli durum çocuklarının geleceğidir. Eğer sizler de bu konuda bilgilenmek istiyorsanız aşağıdaki listeden Karadağ’a yerleşmek üzere olan çocukları hangi avantajların beklediğini öğrenebilirsiniz. Burada büyüyen çocuklar tüm balkan ülkelerinde geçerliliği olan Karadağlıca dilini öğrenirler. Karadağ’ın eğitim sistemi dünyanın en iyisi olarak bilinen Finlandiya eğitim sistemine oldukça benzemektedir. Bu ülkede eğitim dili İngilizce olan çok sayıda okul bulunmaktadır. Bu durumda çocuklar Karadağlıcaya ek olarak ikinci bir yabancı dil öğrenirler. Lise dönemine geçen çocuklar üçüncü yabancı dil olarak İtalyanca eğitimi alırlar. Yukarıdaki avantajları göz önünde bulundurarak Karadağ’da yaşayan çocukların 18 yaşına geldiklerinde toplamda 4 farklı dil konuşabileceği sonucuna ulaşabiliriz. Tüm bu etkenler nitelikli bir gelecek inşa edebilme konusunda fazlasıyla avantaj sağlayacaktır. Aynı zamanda çocukların yaşantısını ön plana alırken Karadağ’da suç oranlarının düşük olduğunu hesaba katmak gerekir.

Karadağ İş Kurma Maliyeti

Karadağ iş kurma maliyeti çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin; kurmak istediğiniz şirketin türü yapacağınız harcamanın tutarına doğrudan etki eder. Yanı sıra, bürokrasi işlemlerinde gerçekleştirmeniz gerekecek çeşitli ödemeler de bulunmaktadır. Bu miktarların her biri hesaplandığında toplam maliyet açığa çıkacaktır. Karadağ Danışmanlık Firmaları Tüm bu süreçlerde sirketkaradag.com firması, minimum bütçe ile şirket sahibi olabileceğiniz adımları atmanıza yardımcı olur. Bu amaç doğrultusunda öncelikle Karadağ şirket açma işlemlerinde danışmanlığınızı yaparlar. Ardından da en az maliyete sahip olan yolu tercih etmenize yardımcı olurlar. Bütün bu hizmetleri tamamen bütçe dostu fiyatlandırmalarla müşterilerine sunarlar. Sizler de uygun fiyata avantajlı hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız sirketkaradag.com’u tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.