KARABULUTLAR ÇÖKTÜ !

KARABULUTLAR ÇÖKTÜ !
YILPORT SAMSUNSPOR- 1 KEÇİÖRENGÜCÜ-2

TFF 2. lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor liderlik yarışında çok kritik bir yara aldı. Haftaya en büyük rakibi Sarıyer ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor Keçiörengücü ile kendi evinde baskılı başladığı maçı 2-1 kaybetti.

DAĞINIK VE SAVRUKTULAR
Tribünleri dolduran taraftarlarını mutlu etmek için mutlak kazanmak zorunda olduğu maçta ilk yarıda Yılport Samsunspor mahalle maçı yapıyormuşçasına dağınık oynayarak  psikolojik üstünlüğü Keçiörengücü'ne verdi. İlk yarının sonunda 45.dakikada Keçiörengücü'nün 30 yaşındaki oyuncusu Taha Balcı'nın golüne engel olamadı. İlk yarı 1-0 Keçiörengücü'nün üstünlüğüyle sona erdi. 

Taha Balcı'yı Durduramadılar
Samsunspor Taha Balcı'yı durdurmakta güçlük çekti. Samsun defansını yeteneği ile ve süratiyle girdiği pozisyonlarda her an gol pozisyonu yaratması Samsunspor açısından Taha'yı durdurmak zor oldu. Dakika 53'ü gösterdiğinde Balcı tekrar sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Dk.68'de Samsunspor'un gol umudu Bahaattin Köse fileleri havalandırarak durumu 2-1'e getirdi. Maçın sonlarına doğru bir golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Taraftar Hiç Susmadı
18 bin taraftarın Yeni Samsun 19 Mayıs stadını doldurması takımlarına 90 dakika destek olmasına rağmen stattan boynu bükük ayrıldılar.

Koray Şener Unutulmadı
Samsunspor taraftarı Geçen hafta Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde kalp krizinden hayatını kaybeden genç taraftar Koray Şener'i unutmadılar.

12-003.jpgsss-5-001.jpgbuyuk-foto-001.jpgsss-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum