Karaaslan'dan Denge'ye Ziyaret

Karaaslan'dan Denge'ye Ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan Denge Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

 Milletvekilliği adaylığı konusunda bir süre sohbet eden Karaaslan,Gazetemizin çalışma ekibini de ziyaret ederek, çalışanlarımızla tanışıp bilgi aldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
Denge Gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni  Adnan Bahadır'ı makamında ziyaret ederek kendisiyle görüşen Çiğdem Karaaslan Samsun 25. Dönem Milletvekilliği Adaylığı hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Samsun'un ilçelerini bir bir gezerek seçim çalışmalarını yürüten Karaaslan, medya ziyaretleri kapsamında da gazetemizi ziyaret etti. 

EN İYİSİNİ YAPACAĞIM
Samsun ve Samsunlu vatandaşlar için çok çalışacağını belirten Karaaslan "Samsun benim yuvam, buradaki vatandaşlarımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi. Sohbet havasında geçen konuşmanın ardından gazete çalışanlarını da görev yerlerinde ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan gazete ekibimize çalışmalarında başarı dileyerek gazetemizden ayrıldı. Onur Emirza

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum