KARAASLAN'DAN CANİK'TE ESNAF ZİYARETİ

KARAASLAN'DAN CANİK'TE ESNAF ZİYARETİ
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Canik ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Karaaslan, ''Vatandaşlarımızla iç içeyiz'' dedi.

AK Pati Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Karaaslan, Canik ilçesini ziyaret etti. Karaaslan ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ercan Eler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetim kurulu üyleri ile biraraya geldi. Teşkilat üyeleri işe bir süre sohbet eden Karaaslan, Cengiz Topel Caddesi'nde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşların sorun, talep ve görüşlerini dinledi.

Milletvekili Karaaslan, seçim öncesi ve seçim sonrası vatandaşla iç içe olduklarını belirterek, "7 Haziran seçimlerinde AK Parti yine 1. parti olarak çıkmıştır. Milletin verdiği bu sorumluluğun farkında olarak hükümet kurma çalışmalarımız devam etmektedir. AK Parti teşkilatları olarak, sadece seçim dönemi değil her zaman vatandaşımızın yanındayız. Sahadayız, vatandaşlarımızla iç içeyiz. Vatandaşlarımızla istişare halindeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.