Karaaslan'dan baraj inşaatı incelemesi

Karaaslan'dan baraj inşaatı incelemesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Terme Çayı üzerine inşa edilen Salıpazarı Barajı'ndaki incelemelerinde yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı, Çarşamba ve Terme ilçelerinde yaşanabilecek sellerin önüne geçilmesi ve sulama amaçlı olarak kullanılması için Terme Çayı üzerine inşa edilen Salıpazarı Barajı'ndaki incelemelerinde yetkililerden bilgi aldı.

igdem-2.jpeg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve beraberindeki heyet, Terme Çayı üzerinde yapımı devam Salıpazarı Barajı İnşaatı şantiyesini ziyaret etti.

igdem-3.jpeg

İnşaat sahasında incelemelerde bulunan Karaaslan, DSİ 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik'ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Temelden yüksekliği 76,02 metre olan ve 13,19 milyon metreküp su depolayacak olan Salıpazarı Barajı'nın içme suyu alanında 26 milyon metreküplük rezerve ulaşacağına dikkat çekildi.

igdem.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.