Karaaslan'a Vezirköprü'de büyük ilgi

Karaaslan'a Vezirköprü'de büyük ilgi
AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Karaaslan'a Vezirköprülüler büyük ilgi gösterirken, seçimlerde destek sözü verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Vezirköprü ilçesi merkezinde sürdürdü. Karaaslan'a Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Zehra Karaçuha, Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Doğan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Çiğdem Karaaslan Vezirköprü Seçim Koordinasyon Merkezin'de partililerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, "AK Parti üç seçimde oylarını arttırarak sandıktan çıktı. Bu Türkiye ve dünya tarihinde tek. 4. kez sandıktan rekor kırarak çıkacağız. Bizim büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak, temelleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmış yeni Türkiye'nin üzerine yeni katlar çıkmak için, darbe anayasasından kurtulmalıyız. Bunun için yeni anayasayı getirmeliyiz. 7 haziran seçimleri bu yüzden çok önemli" dedi.

VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU

Ardından Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Parkı’nda seçim çalışması yapan Çiğdem Karaaslan, burada Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 'Sağlık Şenliği'nde stantları gezdi. Öğrencilerle sohbet eden Karaaslan, öğrencilere tansiyonunu ölçtürdü. Karaaslan ardından parkta vatandaşlarla buluştu. Programının devamında pazar esnafı ile buluşan Karaaslan, esnafları tek tek gezerek destek istedi. Pazardan alışverişte yapan Karaaslan'a esnaflar sorunlarını anlattı. Pazar yerinde karşılaştığı çcuklara oyuncak ve boyama kitabı dağıtan Karaaslan, yaşlılara ise tesbih verdi. Karaaslan bir tezgahta satılan ördek yavrularını bir süre sevdi. Vatandaşların büyük ilgi gören Karaaslan'a özellikle kadınlar sevgi gösterisinde bulundu.

VATANDAŞA SOSYAL GÜVENCE

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin, ekonomisini büyütürken eş zamanlı olarak sosyal dengeleri iyileştirebilen ender ülkelerden biri olduğunu belirten Karaaslan, "İktidarlarımız döneminde yoksulluk azaldı, enflasyon düştü. Sosyal harcamalarda büyük artış yaşandı. Engelli ve ailesine destekler sağlandı. Muhtaçların yanında olduk. Herkese sosyal güvence sağladık. Yeni dönemde yoksullukla mücadele edeceğiz. Sosyal yardımlar daha etkin ve yaygın olacak" diye konuştu.

Karaaslan daha sonra sırasıyla Vezirköprü Süt Üreticileri Birliği, Vezirköprü Özlem, Vezirköprü Yaşam ve Vezirköprü Vatandaş gazetelerini ziyaret etti. Karaaslan Vezirköprü'deki seçim çalışmasının sonunda Gençlik Merkezi'ni ve spor tesislerini gezdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.