Karaaslan ve Taşçı gençlerle buluştu..

Karaaslan ve Taşçı gençlerle buluştu..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yalı Kafe’de düzenlenen kahvaltılı buluşmada OMÜ’lü öğrencilerle bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkan İshak Taşçı tarafından organize edilen kahvaltılı buluşma, yaklaşık 350 OMÜ’lü öğrenci ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ı bir araya getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan gençlere 1 Kasım seçiminde sandık başına gitmeleri konusunda tavsiyede bulunurken, Başkan Taşçı, “Bugün bizim bulunduğumu yerlerde yarın sizler olacaksınız. Sizler de aynı heyecan içerisinde sizden sonra geleceklere daha iyiyi sunmak için mücadele edeceksiniz” dedi.

TAŞÇI’DAN ‘GENÇLİK MASASI’ MÜJDESİ
Yalı Kafe’de düzenlenen ve 19 Mayıs Üniversitesinin farklı fakültelerinde eğitim gören yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı sohbet buluşmasına gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğrencilere teşekkür etti. Gençlerin ülkenin geleceği adına önemli olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, “Gençlerimiz bizim için çok önemli. Ülkemizin geleceği olan gençlerimize daha iyi yarınlar sunmak, daha fazla imkânla buluşturmak için çalışıyoruz. Bizler yerel yönetimlerde, vekillerimiz ve bakanlarımız ülke genelinde büyük çalışmalara imza atıyoruz. Bugün bizim bulunduğumu yerlerde yarın sizler olacaksınız. Sizler de aynı heyecan içerisinde sizden sonra geleceklere daha iyiyi sunmak için mücadele edeceksiniz. OMÜ’lü öğrencilerin yerel yönetimlerle daha iç içe olabilmeleri için bir hafta kadar sonra Atakum Belediyesi Gençlik Masası projemiz hayata geçiyor. Öğrenciler, belediyemizde kendilerine tahsis edilmiş bir odaya sahip olacak. Projeler birlikte üretilecek, etkinlikler birlikte gerçekleştirilecek. Öğrenciler ve Atakum Belediyesi birlikte hareket edecek. Türkiye’nin en genç siyasetçilerinden birisi olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan sizler için çok iyi bir örnek. İyi örneklerin takipçisi olmalısınız. Birlik ve beraberlik, barış içerisinde olarak ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

‘AK KADROLAR HEP GENÇ’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ise konuşmasına gençlerin kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek başladı. Kendisinin genç olması nedeniyle gençleri çok iyi anladığını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Gençlere önem veren, gençlerin siyaset içerisinde yer alması için her türlü zemini hazırlayan AK Parti, genç kadrolarla yoluna devam ediyor. Gençlere verilen bu büyük öneme karşılık gençlerimize de sorumluluklar düşüyor. Bunlarda birisi de mutlaka seçimlerde sandık başına gitmektir. Oyunuzu nereye verirseniz verin, mutlaka sandık başına gidin. Şehrimizin AK Kadrolarına şöyle bir baktığımızda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve ben genç siyasiler olarak hizmet veriyoruz. Aynı şekilde yaşadığınız ilçenin belediye başkanı İshak Taşçı da genç bir belediye başkanı. Baktığınız her yerde gençler var. Bu AK Partinin ve liderlerimizin gençlere verdiği önem, duyduğu güvenin ürünüdür” diye konuştu.

KİTAP VE KALEM HEDİYESİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın konuşmaların ardından sohbet, öğrencilerle soru cevap şeklinde gerçekleşti. Yaşadıkları sorunlardan, ülkenin geleceğinden ve siyasilerden beklentilerinden bahseden öğrenciler, sordukları sorulara da yanıt aldı. Sohbetin ardından OMÜ’lü öğrencilere kitap ve kalem hediye edilirken günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çekinildi. Buluşmaya Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın eşi ve Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.