Karaaslan Tekkeköylülerle bayramlaştı

Karaaslan Tekkeköylülerle bayramlaştı
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Partililere seslenen Karaaslan, ''Önce milletin menfaatleri gelir.

Bu anlamda parti olarak gereken ne ise onu yaparız'' dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy'de vatandaşlarla ve partililerle bayramlaştı. Karaaslan'a il yönetim kurulu  
üyeleri Salih Çelik, Ercan Can, Zehra Karaçuha ve Müge Bağ Alkan eşlik etti. Karaaslan ilk olarak Tekkeköy Belediyesi'nce kent meydanında düzenlenen bayramlaşmaya katılarak, Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Tekkeköylülerle bayramlaştı. Ardından AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Karaaslan burada İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve partililerle bayramlaştı.

Milletvekili Çiğdem Karaaslan burada yaptığı konuşmada, Tekkeköylülerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Karaaslan, hükümet kurulması noktasında vatan ve millet için en hayırlısı olanı istediklerini belirterek, ''AK Parti olarak büyük bir sorumluluğumuz var. Önce milletin menfaatleri gelir. Bu anlamda parti olarak gereken ne ise onu  yaparız. Genel başkanımız çok donanımlı bir ekiple görüşmelere başladı. İkinci turda bir çok konu net olarak ortaya çıkacak'' dedi.

Karaaslan konuşmasının ardından partililerle sohbet ederek, tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.