Karaaslan kadınlardan destek istedi

Karaaslan kadınlardan destek istedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Terme ilçesinde sürdürdü. Karaaslan'a seçim çalışmasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı da eşlik etti.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Terme ilçesinde sürdürdü. Karaaslan'a çalışmasında AK Parti eski MKYK üyesi, Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Karaaslan Terme'de ilk olarak belediyenin araç tanıtım törenine katıldı. Ardından Terme Engelller Derneği'ni ziyaret eden Karaaslan, Gençlik Merkezi'ni de ziyaret ederek gençlerle buluştu. Karaaslan gençlerle yaptığı sohbetin ardından, ilçede faaliyet gösteren fındık fabrikalarını ziyaret ederek kadın çalışanlarla buluştu.

MAZHAR BAĞLI EŞLİK ETTİ

Çiğdem Karaaslan'a Terme'de gün boyu süren seçim çalışmasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı da eşlik etti. Aynı zamanda AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Mazhar Bağlı, yapılan ziyaretlerde 1 oyun önemine dikkati çekti.

KADIN ÇALIŞANLARLA BULUŞTU

Karaaslan Terme'de fındık fabrikalarını ziyaret ederek kadın çalışanlarla buluştu. Kadınların büyük ilgi gösterdiği Karaaslan, Samsun'un tek kadın milletvekili ve 1 Kasım'da seçilebilecek sırada olan yine tek aday olduğunu belirterek, kadınlardan daha fazla destek istedi.

Yaptığı ziyaretlerde gündemi değerlendiren Karaaslan, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, 1 Kasım'ın Türkiye'nin geleceği için dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Türkiye genelinde AK Parti'nin oylarının arttığını da belirten Karaaslan, ''Oy oranımız artıyor. Bizim hedefimiz tek başına iktidar olmak. Kalan sürede gece gündüz çalışmalıyız. İşimizden, ailemizden fedakarlık yapmalıyız. Türkiye sahip olduğu değerleri çok zor elde etmiş bir ülke. Dolayısıyla biz bunlara sıkı sıkıya bağlıyız. Bu kazanımları bırakmaya ya da yavaşlatmaya niyetimiz yok. Anayasa kitapçığının fırlatlığı ülkeden, uzaya 4B uydusunun fırlatıldığı ülkeye geldik. Etrafındaki ülkelerin büyük sıkıntılar çektiği bir coğrafyada dimdik duran bir Türkiye. Bunu neye borçluyuz. Tabiki 13 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti'ye borçluyuz. Hayırlı bir niyetle yola çıktık. Rabbim mahcup etmez inşallah'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.