Karaaslan ailesiyle oyunu kullandı

Karaaslan ailesiyle oyunu kullandı
AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, eşi ve çocuklarıyla birlikte oyunu kullandı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, 25. Dönem milletvekili genel seçimi için oyunu kullandı. Karaaslan, oyunu kullanacağı Seyfi Demirsoy İlkokulu 1199 No'lu sandığa eşi ve çocuklarıyla birlikte geldi. Karaaslan oyunu kullandıktan sonra, sandık görevlileri ile tokalaşarak kolaylıklar diledi.

Karaaslan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi,

"Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Yoğun, heyecanlı ve güzel geçen bir seçim sürecinin ardından, 25. dönem milletvekilliği seçimlerinin yapıldığı bugünde, öncelikle seçim sürecinde bizimle gerek yan yana olan, gerek kalben destek veren tüm kardeşlerimizi selamlıyorum. Bu vesile ile tekrardan, AK Parti teşkilatımıza, tüm adaylarımıza, il başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, partimizin tüm üyelerine ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ayrıca bugün sandıklarda milletin iradesini gözettikleri için sandık müşahitlerimizeve sandık görevlilerine de teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

Çiğdem Karaaslan gün boyunca Alaçam ve Atakum ilçelerinde partililerle birlikte sandıkları gezerek sandık görevlilerine kolay gelsin dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.