Kar Yağışı Durduramadı

Kar Yağışı Durduramadı
Yoğun ve gayretli çalışmalarıyla takdir toplayan 19 Mayıs Belediyesi, mesai kavramı olmaksızın, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekânlar sunmak için gayretle çalışarak kar, kış dinlemiyor

İlçenin yüksek mahallelerinde çalışmalarını sürdüren 19 Mayıs Belediyesi ekipleri, yol açma, serme-sıkıştırma ve reglaj çalışmalarına devam ediyor. İlçenin en yüksek mahallelerinden olan Fındıklı’da 2 aydır devam eden 2 km’lik yol, 10 metre genişliğinde genişletilerek serme-sıkıştırma yöntemiyle kullanıma hazır hale getirildi. Belediye ekipleri kar yağışına rağmen yolu trafiğe açabilmek için gayret gösterdi. Yüksek Mahallelerdeki çalışmalara etkili olan kar yağışı son noktayı koydu.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Mevsim şartlarının ağırlaşmasına, hava ve zemin sıcaklığının oldukça düşmesine rağmen vatandaşların ulaşım ihtiyacını gidermek amacıyla fırsatları değerlendirerek kar-kış demeden çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, en iyi imkânları sağlamak için kar-kış, gece gündüz demeden mesai kavramı olmadan çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.