KAPTAN PARMAK ISIRTTI

KAPTAN PARMAK ISIRTTI
Yılport Samsunspor'un bu sezonki kaptanı Aytaç Sulu, Gümüşhanespor maçında gösterdiği performansla dosta güven düşmana korku verdi.

Daha önce yaptığı açıklamalarda bu sezon takım ruhunun ön planda olduğunu vurgulayan Sulu, "Bizim yapacağımız tek şey takım olabilmek, takım ruhunu geliştirmek. Ondan sonrası da biz futbolcular olarak başarımızı sahada göstermek. Taraftarlarımız, bundan sonra iyi bir Samsunspor görecek. Her maça sahaya yüzde yüzünü veren futbolcular ve asla pes etmeyen bir takım görecekler. Hocamızın felsefesi de buna yakın. Geçen senemiz camia olarak iyi geçmedi. Buradan iyi dersler çıkaracağız. Takım ruhunu kurduk ama bunu daha da iyi geliştireceğiz" demişti. Gümüşhanespor maçında son düdüğe kadar mücadele veren bir Samsunspor izleyen taraftarlar stadyumdan oldukça umutlu ayrıldı. 

adsiz-006.jpg

DEFANSIN SİGORTASI
Geçtiğimiz sezon devre arasında SV Darmstadt 98 takımından transfer edilen, sağ stoper pozisyonunda görev alan Aytaç Sulu, hırslı futboluyla Gümüşhanespor maçında öne çıkan isimlerden oldu. Yeni transfer Yalçın Kılınç'la da iyi bir ikili olan Sulu, bu sezon takıma ağabeylik yapmak istediğini belirtmişti. Rakibin ataklarını net hamlelerle kesen ve topu oyuna rahat bir şekilde sokan Sulu, kırmızı-beyazlı camiada defansın sigortası olmak istiyor.

20190901-tff-2-lig-gumushanespor-0-samsunspor-2-400636-aa473e18efff171bc1ef.jpg
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.