KAPANMADI ÜRETİM ARTACAK!

KAPANMADI ÜRETİM ARTACAK!
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, son günlerde kapatılacağına dair iddialarla gündeme gelen Atakum Belediyesi'ne ait Taş Parke Fabrikası'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Deveci, fabrikanın kapatıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediyeye ait Taş Parke Fabrikası'nın kapatıldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Tesisteki makinaların onarımlarının yapıldıktan ve çeşitli planlamaların ardından kapasitesinin artırılacağını kaydeden Başkan Deveci, "Taş Parke fabrikası Atakum için çok değerli" ifadelerini kullandı. 

5d72b54248bm.jpg

MAKİNA ONARIMI YAPILACAK
Başkan Deveci, ilgili tesiste 23 personelin özveriyle üretim gerçekleştirdiğini belirterek, "Ancak bu tesisin kapandığına dair yanlış bir algı oluşturulmak isteniyor. Biz hiçbir emekçinin işsiz kalması taraftarı değiliz. Taş Parke Fabrikası kapanmıyor, üretim kapasitesinin fazlasıyla aşılması ve bunun dengelenmesi için zamana ihtiyaç var. Bunların paralelinde personelin bayram izninden önce izne ayrıldığı doğru. Çünkü aynı zamanda tesisin makina bakım onarımlarının da gerçekleşmesi gerekiyor. Bu dönemde de makina bakım onarımları yapılacak.'' dedi.

1-109-001.jpg

ATAKUM İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Taş Parke fabrikası Atakum için çok değerli diyen Başkan Deveci, ''Bu tesiste üretilen ürünlerle Atakum'un dört bir yanına hizmet veriyoruz. Gerekli planlamaları gerçekleştirip makinalarımızı da onardıktan sonra bu tesisin kapasitesini yüzde 20 ila 50 oranında artırmak istiyoruz. Çünkü bu tesisle sadece Atakum Belediyesi'ne değil başka illere ve ilçelere de hizmet verebiliriz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.