KAP 3 PUANI DÖN SAMSUN'A!

KAP 3 PUANI DÖN SAMSUN'A!
Yılport Samsunspor bu akşam 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde beşinci maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, kritik haftada deplasmanda güzel bir futbolla 3 puana ulaşmak için mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarları önünde Tarsus İdman Yurdu'nu 5-0'lık skorla adeta ezen Yılport Samsunspor, bu kez Afjet Afyonspor deplasmanında sahneye çıkarak galibiyete ulaşmak istiyor. Zafer Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadelede kırmızı-beyazlıların tek hedefi 3 puana ulaşarak yuvaya dönmek olacak.

manset.JPG

ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR
Lige 4-2'lik Hacettepe galibiyetiyle başlayan Afjet Afyonspor, ikinci haftada Hekimoğlu Trabzon ile 2-2 berabere kaldı. Üçüncü haftada kendi evinde Şanlıurfaspor'u 4 golle geçen Afyon ekini, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Sarıyer'e 1-0 mağlup oldu. Topladığı 7 puanla dördüncü sırada bulunan Afyonspor, kendi taraftarları önünde Yılport Samsunspor'u yenerek çıkışa geçmek ve iddiasını sürdürmek istiyor. 

hazirlk-4-003.JPG

4 HAFTADA 11 GOL
Geride kalan 4 haftada 11 gol atıp kalesinde yalnızca 2 gol gören Yılport Samsunspor, ilk haftada deplasmanda Gümüşhanespor'u 2-0 mağlup etti. İkinci deplasmanda sınavında ise Başkent Akademi Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan kırmızı-beyazlılar bu akşam üçüncü deplasman sınavında ter dökecek. Hafta içi oynanan kupa maçında Fatsa Belediyespor'u 4-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bu skorla Afyonspor maçı öncesi moral depolamış oldu.

43r334r34r-4.JPG

DÜDÜK FİLİZ'DE
Bu akşam saat 19.00’da Zafer Stadı’nda oynanacak Afjet Afyonspor - Yılport Samsunspor mücadelesini İstanbul bölgesinden klasman hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Hakan Yoldaş ve Berkay Daban yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Serkan Eryılmaz görev alacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.