KAN BAĞIŞINA BÜYÜK DESTEK

KAN BAĞIŞINA BÜYÜK DESTEK
'Hayat kurtarmak, seninde kanında var!' sloganıyla İlçe Başkanlığında gerçekleşen kan verme işlemlerine teşkilat mensuplarının yanı sıra halktan da katılım yoğun oldu. 

Kan bağışı kampanyası ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar: "Daha öncede İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyası olmuştu. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kızılay Merkezi’nde de programlarımız olmuştu. Bu gerçekleştirdiğimiz kampanya ile artık bu işi geleneksel bir hale getirmiş olduk" dedi.

thumbnail-img-1096.jpg

Açıklamalarına devam eden Avcılar: "Öncelikle Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan’a, İl Başkanımız Sayın Av.Ersan Aksu’ya, MHP İlkadım İlçe Başkanı Sayın İkram Erdemir’e, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Sayın Ahmet Diril’e, Orta Karadeniz Kızılay Kan Merkezi Müdürümüz Sayın Muhsin Yıldırım’a ve Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Sayın Ahmet Ali Bulut’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Biz bu kampanyayı gerçekleştirerek hastalarımıza umut olmaya çalıştık. İnşallah ilerleyen dönemlerde de geleneksel hale getirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyalarımıza devam edeceğiz. Ben bütün vatandaşlarımızı bu sorumluluğu paylaşmaya davet ediyorum. Kampanyamız süresince kan veren, kan veremeyip farkındalık oluşturabilmek adına yanımızda olan, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma, Mahalle Teşkilatlarıma, Belediye Meclis Üyelerime ve yoğun katılım gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.