KAMUOYUNUN GÖRÜŞÜ

KAMUOYUNUN GÖRÜŞÜ
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi olarak 7 yıldır bu görevde bulunan Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk'un görevden alınması gazetemizde "NİHAYET" olarak manşet oldu ve aynı haberle ilgili internet sayfamıza ise çok sayıda yorum geldi.

OĞLUNU İŞE ALDI İDDİASI
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 7 yıldır Başhekimlik görevinde bulunan Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk, Görevinden alındı. Görevinden alınma sebeplerinin en başında ise Selçuk'un kendi oğlunu OMÜ'de işe aldığına dair iddiaların bulunmasıydı. 

YUH DİYECEKSİNİZ!
İnternet sitemizde de NİHAYET Manşetiyle yayımlanan Bekir Selçuk'la ilgili habere çok sayıda yorumlar yapıldı, En vahimi ise, Akademik kadroda yer alan kişilerden, Soyadı aynı olan Karı-Koca, Baba-Oğul gibi isimlere çoklukla rastlanıldığından bahisle, "ŞAŞIRACAKSINIZ..YUH DİYECEKSİNİZ!.." yorumu geldi.

OMÜ VAKFI ZENGİNLEŞİYOR
Yorumlarda OMÜ Vakfının kamu kaynaklarını kullanarak sebepsiz zenginleştiğini Rektörün buna ne diyeceğini merak ettiğini söyleyen 'doğrular' kullanıcı adını taşıyan yorum sahibi, "Vakfın Başkanı zaten Rektör olarak görev yapıyor. Rektör o makamda boşuna duruyor. Kendisiyle kukla gibi oynuyorlar. Üniversiteyi Vakıf Başkanı Muhammet Dervişoğlu yönetiyor" şeklinde iddiada bulundu. Onur Emirza

İŞTE O YORUMLAR...

yorum-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum