Kampanyalı Ev Taşıma Fiyatları

Kampanyalı Ev Taşıma Fiyatları
Günlük hayatta ev taşımaya karar verilince mutlaka nakliye hizmetinden faydalanmak istenir. Ev ve ofis taşıma hizmetlerinde öncelikli olarak eşyaların ekspertiz işi yapılıp sonrasında taşınma işlemi gerçekleştirilir.

 

Günlük hayatta ev taşımaya karar verilince mutlaka nakliye hizmetinden faydalanmak istenir. Ev ve ofis taşıma hizmetlerinde öncelikli olarak eşyaların ekspertiz işi yapılıp sonrasında taşınma işlemi gerçekleştirilir. Şehirlerarası nakliyat hizmetinde mutlaka sigorta işlemi yapılır. Bu durum sonucunda eşyalar Türkiye’nin her bölgesine en iyi ve garantili bir şekilde taşınır.

Asansörlü evden eve nakliyat hizmetinde ise eşyalar bina ya da apartman içerisinde herhangi bir zarara maruz kalmadan hızlı ve profesyonel bir biçimde taşınır. Gerekli durumlarda indirimli ve kampanyalı fiyatlar Sunarak müşterilerin bütçe durumuna göre onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. firmamızın en önemli öncülüğü müşteri memnuniyeti ve mutluluğudur.

Ev Taşıma Sırasında Paketlemeye Hangi Eşyalardan Başlanmalı?

Ev taşıma sırasında eşyaların bir düzen içerisinde toplanması en iyi avantaj olur. Öncelikli olarak eşyaların eski, kullanılmayacak ve işe yaramayacak gibi durumları konusunda ayrıştırılması gerekir. Böylelikle şirketi tarafından eşyalar taşınırken zorluk çekmezsiniz ve yerleşirken her şey daha basit ve pratik olur.

Paketlemeye başlarken ilk etapta değerli eşyalar ve önemli evraklar toplanmalıdır, kitap ve dergi, biblo ve tablolar ayarlanmalıdır. Gümüşlük içleri ve çekmeceler boşaltılmalıdır. Çarşaf, havlu ve battaniye gibi ürünler, kışlık, yazlık giysiler ve ayakkabılar, mutfak eşyaları ve elektronik eşyalar, taşınma zamanı ise kalan mutfak eşyaları ve giysiler en iyi şekilde paketlenir.

Ev Taşımada Hiçbir Şeyi Son Ana Bırakmayın

Ev taşıma işlemi oldukça zor ve meşakkatli bir iştir. Bu konu hakkında plan yapmak en doğru karar olur. Taşınacağınız belli fakat daha gün için uygun bir karar verilmediyse bu durum da kullanılmayan eşyaların ayrılmasında fayda olur. Eşyaların kolileme işi son ana bırakılmamalıdır. Kullanılmayan mutfak eşyası ya da giyilmeyen kıyafetleri kolilemenizde yarar vardır. Bu doğrultuda gerekli malzemelere sahip olmanız gerekir.

Gazete, koli ve köpük gibi malzemelerin eşyalara zarar gelmemesi için temin edilmesi gerekir. Ona göre eşyalar kategorize edilir ve güvenli bir şekilde Şişli nakliyat firması tarafından kolilere yerleştirilir. Her türlü durumlar göz önünde bulundurularak adresinden hizmet alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.