KAMP SÜRECİ SAMSUNSPOR'A İYİ GELDİ

KAMP SÜRECİ SAMSUNSPOR'A İYİ GELDİ
Kamp sürecinin kırmızı-beyazlılara iyi geldiğini belirten Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür, "Özellikle arkadaşlık, takımdaşlık ve birlikte hareket etme noktalarında belirgin bir şekilde olumlu manada yol alındığını ve bu kampın bu yönden takıma çok şey kattığını gözlemledim." dedi.

Kırmızı-beyazlıların lige verilen milli arayı değerlendirmek için gittiği Antalya'da kamp sürecini değerlendiren Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür, "Samsunsporumuzun Antalya ‘daki kampını ziyaret ettim. Her şey yolunda. Herkes üst düzey motive. Özellikle arkadaşlık, takımdaşlık ve birlikte hareket etme noktalarında belirgin bir şekilde olumlu manada yol alındığını ve bu kampın bu yönden takıma çok şey kattığını gözlemledim. Fizik anlamında da kampın olumlu sonuçlar verdiği ve takımın fizik kapasitesinin yukarı yönde ivme kazandığı çok net. Ayrıca oyuncuların hocamızı daha iyi tanımaları, ne istediğini anlamaları, hocamızın da oyuncuları tam anlamıyla tanıması anlamında da kampın önemli olduğunu gördük. Diamonde’nin sakatlanması herkesi üzdü ama arkadaşları onun yanında olduklarını hissettirmeye çalışıyor." dedi.

manset-3-056.jpg

"KAPTAN OYUNCULARLA İÇ İÇE"
Mental anlamda kampın faydasını göreceklerini düşündüğünü belirten Gür, sözlerine şöyle devam etti: "Oyuncular, hocalar, sağlık ekibi, masör, kondisyoner, tüm çalışanlar büyük bir ahenk içerisinde çalışıyor. Genel Kaptan Cenk İşler oyuncularla iç içe. Bu kamp onun göreve adaptesi anlamında da iyi denk geldi. Genel Müdür Soner Soykan tüm organizasyonun başında titizlikle çalışıyor. Başkanımız Yüksel Yıldırım sürekli kampı takip ediyor, bilgiler alıyor. Gördüm ve inanıyorum önümüzdeki süreç daha güzel günlere davetiye çıkarıyor.” ifadelerini kullandı.

manset-1-091.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.