KALICI ESERLER BIRAKMANIN PEŞİNDEYİZ!

KALICI ESERLER BIRAKMANIN PEŞİNDEYİZ!
Canik Şube Başkanlığı 2010 da kurulmuş olup 2013 yılında Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini yürüten Hatice Örs,” İlçemizde kalıcı eserler bırakarak gelecek nesillere hizmet etmeye devam ediyoruz ”dedi.

Belediye Evleri İmam Hatip Orta Okulunun yeni binasında Mesleki Çalışma Odasının teşrifatını üstlenerek gelecek nesillerin iyi bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla kollarını sıvadıklarının altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini yürüten Hatice Örs, 2019 yılında yeni binasına kavuşan Belediye Evleri İmam Hatip Orta Okulu yeni öğretim yılına hızlı başlamak istiyor. Bu maksatla Canik Türk Kızılay’ı Şube Başkanlığı okulun yapacağı çalışmalara destek olmak için idarenin düşündüğü bir sınıfta Mesleki Çalışma odasının teşrifatını yaparak İlçe Milli Eğitime teslim etmeyi hedefliyor” dedi.

img-2472.jpg

‘2 ÖZEL EĞİTİM SINIFINI TESLİM ETTİK’
Türk Kızılay'ı, olarak eğitime gönül verdiklerini anımsatan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini yürüten Hatice Örs 151 Yıllık çınarın bir neferi olarak 2019 da yılında yapılan Genel Kurulumuzda kalıcı eserler bırakmayı hedeflemiştik. O günden bu güne Genel Merkezimin projesi olan 2 özel eğitim sınıfını teslim ettik. Üçüncüsü yapmakta olduğumuz Emrullah Efeni Orta-İmam Hatip Ortaokulunun özel eğitim sınıfını kısa zamanda teslim edeceğiz. Bu arada yeni gelen talepleri değerlendirerek çalışmalarımızda hız kesmiyoruz. Yeni binasına kavuşan Belediye Evleri İmam Hatip Orta Okulunun Mesleki Çalışma Odasının teşrifatının yapılması için çalışmalara başladık. Bu konuda her zaman olduğu gibi Türk Kızılay Gönüllerinden destek bekliyoruz. Bizler gönüllerimizin sayesinde ayakta duruyoruz. Eğitime destek konusunda yine gönüllerimizin desteğine ihtiyacımız olduğundan onların desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.Köksal ÖNER  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.