KALBİR’den Anıtkabir'e ziyaret

KALBİR’den Anıtkabir'e ziyaret
Cumhuriyetin 100. yılını ‘Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ ilan eden Kalite Birliği Derneği (KALBİR) Başkanı Mustafa Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 21 il temsilci Anıtkabir'i ziyaret etti.

KALBİR’in Cumhuriyetin 100. yılını ‘Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ ilan ettiğine dikkat çeken KALBİR Samsun İl Temsilcisi Murat Bulut, Cumhuriyetin 100. Yılında kalite meşalesini Ankara’dan yaktıklarını ve Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyetin 100. yılında en az 100 faaliyet sözü verip, söz namustur anlayışı ile ülke genelinde yapılan 117 faaliyet ile verilen sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

ziyaret-3.jpeg

“Bilim Merkezli İnsan Yetiştiriyoruz”
KALBİR’in merkezine bilimi koyduklarını ve bu merkezde yoluna devam ettiğini belirten Bulut, sözlerini şöyle konuştu: “KALBİR bilim merkezli insan yetiştiriyor. Kalite şehri Bursa’da, ‘Kalite Olgusu’ ana teması ile iş dünyasına hazırlık programları yapıyor, sanayiye ve iş dünyasına problem savaşçıları yetiştiriyor. ‘Milli Ses’ veriyor ve herkesi milli ses vermeye davet ediyor. Ülke geneli yapılan çalışmalarla Cumhuriyetimizi 2. Yüzyılına hazırlayacak projelerimize ara vermeden devam ediyor.”

ziyaret-001.jpeg

Ziyarete, KALBİR Derneği Başkanı Mustafa Karaman, yönetim kurulu üyeleri ve 21 İl temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum