KAHVALTIDA BULUŞTULAR

KAHVALTIDA BULUŞTULAR
Medical Park Samsun Hastanesi Pazarlama ekibi, Samsun Noter Odası üyeleri ile Fevzi’nin Yeri Gurme’de sabah kahvaltısında bir araya geldi

Kahvaltıya Samsun Noter Odası Başkanı Ömer Faruk Tarak, Noter Odası üyeleri, Medical Park Samsun Hastanesi Pazarlama Müdürü Seda Öztürk ve ekibi katıldı. Kahvaltıdan sonra Seda Öztürk misafirlerine sunum yaparak hastane hakkında bilgi verdi.

Samsun Noter Odası Başkanı Ömer Faruk Tarak “ Güzel bir organizasyonda, güzel bir mekanda bir araya geldik. Medical Park Samsun Hastanesi hakkında bilgi sahibi olma ve merak ettiklerimiz hakkında soru sorma fırsatını yakaladık. Organizasyonu düzenleyen Medical Park Samsun Hastanesi Pazarlama Müdürü Seda Öztürk’e ve ekibine üyelerimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi Pazarlama Müdürü Seda Öztürk “ Samsun Noter Odası üyeleri ile bir araya gelerek birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı yakaladık. Samsun ve bölge için önemli bir konumu olan Medical Park Samsun Hastanesi’nin ayrıcalıklı bölümlerini, hizmet kalitemizi, yeni yatırımlarımızı, VM Medicalpark ile misafirlerimize ne gibi ayrıcalıklar sağlayacağımız hakkında bilgiler verdik.” şeklinde ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.