KAHRAMAN ÇARŞAMBASPOR ! 3-1

KAHRAMAN ÇARŞAMBASPOR ! 3-1
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor saha ve seyircisi önünde karşılaştığı..

Zorlu ve bir okadar kritik maçta Yeni Amasyaspor'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek zirve yarışından kopmamak adına önemli bir 3 puan kazandı.


İLK DEVRE TEK GOLLE KAPANDI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Çarşambaspor sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi Çarşambaspor'du. Rakibip kalede ard arda girdiği tehlikeli pozisyonlarla gol ve goller arayan Yeşil beyazlılar maçın 11. dakikasında Kahraman'ın enfes golüyle mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. Karşılaşmanın ilk devresinde başka gol olmayınca Çarşambaspor soyunma odasına 1-0 önde giren taraf oldu.

KAHRAMAN TAKIMINI SIRTLARI
Mücadelenin ikinci yarısına ise yine ev sahibi ekip Çarşambaspor hızlı başladı. Maçta dakikalar 50'yi gösterdiğinde Kahmraman bir kez daha sahneye çıktı ve takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydederek Yeşil Beyazlıları iyice rahatlattı. Skorunda vermiş olduğu avantaj ile oyunu rolantiye alan Çarşambaspor 66. dakikada kazandığı penaltıyı Yılmaz'la gole çevirerek maçta 3-0 öne geçen taraf oldu. Yeni Amasyaspor ise tek golü 73. akikada Halil'den geldi.


ADIM ADIM ZİRVEYE
Kalan dakikalarda'da başka gol olmayınca Yeşil beyazlı Çarşambaspor sahasında hayati derecede önem taşıyan amçta Yeni Amasyaspor'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek zirveden kopmama adına önemli bir galibiyete imza attı. Çarşambaspor bu galibiyetle puanını 22'ye çıkarırken konuk ekip Yeni Amasyaspor ise 24 puanda kaldı ve Yeşil beyazlılar kazandıkları bu puan sayesinde bir üst sırada bulunan rakibine puan durumunda iyiden iyiye yaklaştı. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.