Kafede dehşet dakikaları!

Kafede dehşet dakikaları!
Eski sevgilisini tabancayla yaraladı, polisle çatışmada yaralı yakalandı.

ERZİNCAN'da 29 yaşındaki S.A., barışma teklifini reddeden eski sevgilisini Ç.T'ye kurşun yağdırdı. Genç kadını bacaklarından ve göğsünden vuran S.A. olay yerine gelen polislerle de çatışmaya girince bacağından vurularak etkisiz hale getirirldi.


Olay olay 21.00 sıralarında Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki bir kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre Ç.T. bir süre birlikte yaşadığı S.A.'dan ayrıldı. S.A. tekrar bir araya gelmek için Ç.T'yi ikna etmek üzere genç kadının garson olarak çalıştığı kafeteryaya gitti. S.A. iddiaya göre barışma teklifinin reddedilmesi üzerine belindeki silahı çıkartıp Ç.T.'ye 3 el ateş etti. Göğsünden ve bacaklarından vurulan Ç.T. ağır yaralanırken, yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çelik yelek giyen polisler cinnet geçiren S.A.'ya “Teslim ol” çağrısında bulundu. Çağrıya ateş açarak karşılık veren S.A. ile polisler arasında çatışma çıktı. Çatışmada S.A. bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.


Güvenlik şeridi çekilen cadde Özel Harekat polisleri tarafından da kordon altına alınırken, olay yerine gelen ambulanslar ağır yaralanan Ç.T.'yi Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine S.A.'yı da özel bir hastaneye götürdü. Yaralılardan Ç.T.'nin durumunun ağır, S.A.'nın ise iyi olduğu öğrenildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.