Kadın seçmenin oyu belirleyici olacak

Kadın seçmenin oyu belirleyici olacak
1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için önemli bir seçim olduğuna dikkat çeken Başkan Erdoğan Tok, Yaklaşan milletvekili seçimlerinde kadın seçmen oyunun belirleyici olacağını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2008 yılında Acem Tekkesi'nde  bayanlara yönelik uygulamaya geçirdiği beş çayı programlarına yeniden start verdi. Başkan Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evinde  Selahiye Mahallesi sakinleri bayanlarla bir araya geldi. AK Parti Samsun Milletvekili, Çevre, Şehir ve Kültür Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve eşi Hatice Tok, katıldığı toplantıda Başkan Erdoğan Tok, Kadın seçmenin oyunun İlkadım ilçesinde belirleyici rol oynayacağının altını çizdi.  

 

BAYANLARIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Bayanların toplumsal hayattaki yerini ve önemini iyi bildiklerini ifade eden Tok, "Bizler erkeklerle her ortamda bir araya geliyoruz. Onlarla esnaf gezileri, mahalle toplantıları, cenaze, düğün ve hac ziyaretlerinin yanı sıra, kahvaltı programları ile bir araya geliyoruz. Bayanlarımızla doğrudan irtibata geçmek ve onlarla diyalog halinde olmak için öncelikle onların sosyal hayatta yaşama sevincini arttıracak hizmetleri kazandırmakla başladık. Önceki belediye başkanlığım döneminde Hanımlar Lokalimizi bayanlarımızın hizmetine sunarak onların sosyal yaşama bağlılığını sağlayan pek çok faaliyeti ile hizmete geçirdik. Sosyal belediyecilik anlayışı içersinde yön verdiğimiz çalışmalarımıza bayanların yeri ve önemini unutmayarak devam edeceğiz" dedi

 

SELAHİYE METRUK YAPILARDAN ARINDIRILACAK

Selahiye Mahallesi'nin Samsun'un eski yerleşim merkezlerinden birisi olduğunu kaydeden Başkan Tok, Bölgede sayısı itibariyle dikkat çeken metruk yapıların varlığından bahsetti. Metruk binaların çevrede huzursuzluk oluşturarak güvenlik sorununu doğurduğunu belirten Başkan Tok, Yaptıkları çalışmalarla ilçeyi metruk yapılardan arındıracaklarını söyledi.

 

MİLLETİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ

AK Parti Samsun Milletvekili ve  Çevre, Şehir ve Kültür Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirtti. Ülkenin karanlık odaklar tarafından uçuruma itilmek istendiğini söyleyen Milletvekili Karaaslan 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Türkiye'nin AK Parti hükümetleri döneminde önemli bir gelişim yakaladığını kaydeden Karaaslan, " Türkiye gelişince, Türkiye ekonomide yükselince bazı Türkiye'nin önünü kesmek isteyen ülkelerin gözü açıldı. 1 Kasım seçimlerinde milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Halkımız Türkiye’nin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere izin vermeyecektir." dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.