Kadıköy'ün En Büyük Korku Evi

Kadıköy'ün En Büyük Korku Evi
Evden kaçış oyunlarının son yıllarda popüler bir hal alması ile beraber korku evleri gündeme gelmiştir.

Evden kaçış oyunlarının son yıllarda popüler bir hal alması ile beraber korku evleri gündeme gelmiştir. Ülkemizde farklı konsepte ve farklı tasarımlara sahip birbirinden değişik korku evleri inşa edilerek yetişkinlerin burada korku düzeyini sınamalarına ve korkunun onları ne kadar ele geçireceğini test etmelerine olanak sunulmaktadır.  Korku ve aksiyon seven yetişkinler korku dolu detaylarla donatılmış korku evlerinde onlara verilen şifreleri çözerek çıkışa ulaşabilmeyi hedeflemektedir. Korku evlerinde alınan hazzın ve keyfin en üst düzeylerde olabilmesi için konsept ve tasarımın iyi düzeyde olması önemlidir. Aynı zaman da bir tasarımının yeterli büyüklükte olması ve tünellerle donatılmış olması buradaki serüvenin çok daha keyifli geçmesine olanak sağlamaktadır.

 Kadıköy'ün en büyük Korku Evi olarak faaliyet gösteren Dehşetin Yüzü ile iletişim kurarak rezervasyon yaptırabilir ve Arkadaşlarınızla birlikte burada keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kadıköy korku evi iletişim

denildiğinde en çok tercih edilen ve en korkunç korku evi olmaya aday mekanlardan birisi Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi tercih Edilmektedir.  Bu mekan ile iletişim kurabilmek ve Bir rezervasyon oluşturabilmek için korku evine ait olan Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Web sayfasında sizlere sunulan farklı iletişim alternatiflerini kullanarak arkadaşlarınızla birlikte planladığınız muhteşem bir korku günü için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bu korku evinde getireceğini süre bir saat ile sınırlı olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.