KABADÜZ’DE ÇİFTE AÇILIŞ HEYECANI

KABADÜZ’DE ÇİFTE AÇILIŞ HEYECANI
30 Mart 2014 seçimlerinden sonra mahalle statüsüne kavuşan köylerden biri olan Kabadüz Mahallesi'nde Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen törenle hem köy konağı hem de hayır çarşısı açılışı coşkusu yaşandı.

BİR YANIMIZ DENİZ BİR YANIMIZ YEŞİL
Açılış töreninde bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı göreve geldiği günden itibaren mahalle statüsüne kavuşan köylerde yapacağı projelere ağırlık verdiğini belirtti. Başkan Taşçı" Kabadüz mahallemizde vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda daha önce yapımına başlanan fakat imkansızlıklar nedeniyle bitirilemeyen köy konağını tamamlayarak hizmete sunmanın sevincini yaşıyoruz, hayırlı olsun güzel günler de kullanmanızı diliyorum. Köylerimiz yeni statü gereği her ne kadar mahalle olsa da barındırdıkları doğal güzellikler nedeniyle ilçemiz için çok büyük önem taşımaktadır. Atakum bir yanı deniz bir yanı yeşil çok önemli bir yerleşim merkezidir. Köylerimiz doğası ve doğal yaşamıyla bizim geleceğimizdir” diye konuştu.

KALKINMA HAMLESİ BAŞLADI
Aynı zamanda soğuk havanın kendini iyice hissettirmeye başladığı bu günlerde mahallelerde hayır çarşısı açarak veren el ile alan eli buluşturmanın sevincini de yaşadığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı "Her zaman ifade ettiğim gibi köylerde kalkınma hamlesi başlamış bulunmaktadır. Gerek hizmet noktasında gerek sosyal belediyecilik noktasında Atakum Belediyesi yanınızdadır. Sizlere verdiğimiz sözleri hızla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hatta verdiğimiz sözlerden çok daha fazlası için uğraşıyoruz. Atakum, sadece deniziyle ve merkeziyle değil, yeşili, doğası, doğallığı ve köyleriyle de çok önemli bir yerleşkedir. Bu gün burada sizinle birlikte olmaktan bu açılışları yapmaktan ziyadesiyle mutluyum” şeklinde konuştu.

KURDUĞUMUZ BAĞ ÇOK GÜÇLÜ
Hayata geçen projeler, hizmetler ve yatırımların yanı sıra aralarında oluşan iletişimin de çok önemli olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Bizlere ve şahsıma istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Her hafta bir köyümüzdeyiz. Her seferinde farklı bir proje ve hizmetle karşınızdayım. Bu vesile ile sık sık bir araya geliyoruz. Sizlerle konuşuyoruz. Daha iyisi için fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnanın kurduğumuz bu bağın çok daha değerli olduğu düşünüyorum” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.