KA-ZAN-MA-LI-YIZ !

KA-ZAN-MA-LI-YIZ !
Antalyaspor karşılaşmasında haketmediği bir yenilgiyle sahadan ayrılan Samsunspor, bugün saha ve seyircisi önünde Elazıspor karşısında 3 puan arıyor.

Kırmızı beyazlılar'da zorlu 90 dakika öncesi parola galibiyet...

Ptt 1.lig'de Samsunspor saha ve seyircisi önünde Elazığspor ile karşı karşıya geliyor. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Kırmızı beyazlılar haftalardır süren kötü gidişe bu maçla birlikte dur demek ve 3 puan özlemine son vermek isterken Sportoto Süper Lig'den geçen sezon düşen Elazığspor ise Samsun deplasmanında puan yada puanlar peşinde.


SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU
Ptt 1.lig'de Samsunspor, saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Elazığspor'u konuk ediyor. Samsun 19 Mayıs stadyumunda saat 18.30'da başlayacak zorlu mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Her iki takım için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Samsunspor'da kaptan Murat Akyüz ve Doğan Erdoğan'ın cezalı olmaları ve Canberk Aydın'ın ise geçmeyen sakatlığı camia'da moralleri bozdu. Teknik direktör Erhan Altın'ın bu sakatlık sonrası genç oyuncunun yerine tercihini hangi oyuncudan yana kullanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.



ALTIN TAKIMINA GÜVENİYOR
Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Kırmızı beyazlıların deneyimli Teknik direktötür Erhan Altın,"Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında sahadan haketmediğimiz bir mağlubiyetle ayrıldık. Rakibimizi her yönü ile analiz ederek bu maça hazırlandık. Bugün sahada ne yapacağını bilen bir Samsunspor olacak. Umarım 90 dakika sonunda gülen taraf biz oluruz ve geçen hafta kaybettiğimiz puanlrı telafi ederiz. Bewnim oyuncularıma olan güvenim her maç olduğu gibi bu maçtada sonsuzdur" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.