JANDARMA, OKUL YOLLARINI ŞABLONLARLA BOYUYOR

JANDARMA, OKUL YOLLARINI ŞABLONLARLA BOYUYOR
Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer,” İçişleri bakanlığı tarafından 2019 yılının yaya öncelikle Trafik yılı ilan edilmesi nedeniyle ilçemiz genelinde uygulamayı başlattık ”dedi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı İlçe Jandarma Komutanlığınca, Salıpazarı ilçesinde, içişleri bakanlığı tarafından 2019 yılının yaya öncelikle trafik yılı ilan edilmesi nedeniyle, Avut ve Muslubey mahallelerinde bulunan öğrencilerin kullandığı okul yolları, yaya öğrenci figürü ile öncelik yaya yazılı şablonlarla boyandı. 

img-8566.jpg

'İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ' 
İlçe genelinde yapılan uygulama halk tarafında büyük bir beğeni ile karşılandığını söyleyen Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “ İçişleri Bakanlığımızın  2019  yılını, Trafikte yaya öncelikli yıl ilan etmesi nedeni ile İlçemizde, Jandarma komutanlığımız ve ilçe emniyet amirliğimiz farkındalık oluşturarak, yaya geçidi olmayan okul civarındaki noktalara, şablonlar ile boyama çalışmaları belediyemiz ekipleriyle beraber devam ediyor. Aynı zamanda, gerek uygulamalarda gerek toplantılarımızda sürücülerimiz ve vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Mahalle sakinlerimiz de bu konuda oldukça hassaslar, bizlere destek oluyorlar.  Unutmayalım öncelik her zaman yayanın.  Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Uygulamalarımız devam edecektir ”dedi.Vatandaşlar,  uygulamalar ve bilgilendirmelerden dolayı İlçe Kaymakamı ve Jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Köksal ÖNER

img-8568-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.