İzmir'de ev çöktü

İzmir'de ev çöktü
İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, tek katlı bir ev çöktü, evde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Halil Göktaşlı ağır yaralandı. Evin bir bölümünün 6 ay önce yıkıldığı ve Göktaşlı'nın yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Erzene Mahallesi 43 sokakta meydana geldi. Gürültü üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri yalnız yaşayan 1 çocuk babası Halil Göktaşlı'ya ait evin çöktüğünü görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis Halil Göktaşlı'nın enkaz altında olduğunu belirledi. Durumun bildirilmesi üzerine gelen AKS 110 ekipleri Halil Göktaşlı'yı enkaz altından çıkarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından enkazın altından çıkarılan Göktaşlı, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve vücudunda kırıklar olan Göktaşlı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Gürültü üzerine çıkarak olayı fark eden mahalle sakinlerinden Gönül Uyguner, "Büyük bir gürültü duyunca dışarı çıktım. Çatının çöktüğünü görünce çocuklarım ile komşulara haber verdik. Halil abinin beni kurtarın diye bağırdığını duyunca çatıyı kaldıramayacağımızı da düşünerek durumu yetkililere bildirdik. Neyse ki bir can kaybı yaşanmadı. Geçtiğimiz yazın başında da Halil abi evden çıkar çıkmaz evin büyük bir bölümü yıkılmıştı. Halil abi evin girişindeki koridorda 2 metrekarelik bir yerde yaşamaya çalışıyordu. Yetkililer Halil abiye sahip çıksınlar" dedi.
Cumhur Uyguner ise, "Annemin çığlıkları üzerine sokağa çıktım, ev yıkılmış hemen ekiplere haber verdim" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.