İZCİ KAMPI

İZCİ KAMPI
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, ''Kurtuluşa İlk Adım Milli Bilinç'' izci kampı açılışı gerçekleştirildi

Samsun Canik İzci evi yanında gerçekleştirilen açılışa; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT, Ghsim Şube Müdürleri, İzcilik Samsun il temsilcisi Arif SERTKAYA, İzci liderler ve izciler katıldı.

6 ilden 310 izci ve Gürcistan'dan da bir izcinin katıldığı açılışta Türk Bayrağı ve Gürcistan bayrağı göndere çekildi. 

Bayrak devir teslim töreninin ardından konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT; ''Bir çok illerimizden ve Gürcistan'dan aramıza katılan izcilerimiz hepiniz hoşgeldiniz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının farklı bir şekilde kutlandığı Samsun'da izcilerimiz ile olmak bizere her zaman keyif vermiştir. İzcilik İl temsilcisi Sayın Arif bey ve izci liderlerimiz, İzci evimizin yanında size güzel bir alan oluşturdular. Samsun merkezde şehiri daha kolay gezebilmeniz için sizlere bu alanı tahsis ettik. Sizler Türkiye Cumhuriyetinin gençlerisiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluşa çıktığı bu yolda Türkiye Cumhuriyetinin bekası için hizmet vermeye devam edeceksiniz. sizleri yetiştiren aileniz ve yetiştireceğiniz evlatlarınıza aynı düşüncelerinizi aktarmanızı istiyoruz'' dedi.

Konuşmasının ardından izcilerle sohbet eden ÖZYURT daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.