İYİ PARTİLİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

İYİ PARTİLİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
İyi Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde kazanılan başarı da büyük pay sahibi olan Mahalle Başkanları ve görevlilerini yemekte buluşturdu. Yemek sonrası Mahalle Başkanlarıne teşekkür sertifikası verildi.

İyi Parti İlkadım İlçe Yönetimi tarafından 31 Mart Yerel seçimlerinde İlkadım ve Atakum Belediye Başkanlıklarının kazanılmasında büyük pay sahibi olan Mahalle Başkanları ve partilililere Ihlamur Cafe de yemek düzenlendi.
 Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği yemekte seçim döneminde fedakarca çalışan Mahalle Başkanlarına teşekkür sertifikası verildi.Yemeğe ev sahipliği yapan İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Burcu Işıtan Satar konuşmasına İlkadım ve Atakum ilçelerinde 31 Mart yerel seçimlerinde kazandıkları başarı da büyük payı olan Mahalle Başkanlarına teşekkür ederek başladı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ.
Satar, “Ben protokolleri sevmiyorum, ünvanların, makamların, mevkilerin gelip geçici olduğuna, asıl baki olanının insanların birbirine duyduğu saygı, sevgi ve güven duygusunun olduğuna inanıyorum. Biz teşkilat olarak da protokolleri aştık, kapalı kapıları kaldırdık. Bu memleket ne çektiyse kapalı kapılar ardında 3-5 kişilik grupların aldığı kararlardan, o kararların bir topluma empoze edilmeye çalışılmasından çekti.  Bu akşam burada da protokol masaları yapmadık, herkesin birbiriyle diyaolog kurabilmesini istedik çünkü sizler bizim için, misafir değil, ev sahibisiniz”.İyi Parti ailesininin Samsun'da her geçen gün genişlediğini ifade eden Satar, 'Yerel seçimler de partimizin neferi olan sizlerin gece gündüz demeden fedakarca çalışması neticesinde Samsun'un kalbi olan İlkadıma bayrağımızı diktik. İktidar partisinin tüm olanaklarına ve Partimiz adaylarına yapılan algı yönetimi ve kara propondalarına rağmen kazanılan başarının mimarı sizlersiniz. Hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Samsun'umuz adına İyiler olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İyi parti ailemiz Samsun'da her geçen gün genişliyor. Türkiye iyi olacak. Samsun iyi olacak' diye konuştu.

70502805-2729298530496813-295052961766178816-n.jpg
OYUNLARI BOZDUNUZ
 Satar'ın konuşmasının ardından konuşan İYİ Parti Samsun Miletvekili Bedri Yaşar, “Samsun’da İYİ’ler ne kadar güçlü ve başarılı olduklarını göstermişlerdir. Genel Seçimlerde büyük bir oy patlaması yaşayan İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener’in yüzünü güldürmüştü. Genel Seçim öncesi yaşanan elim kazadan dolayı her ne kadar şevkimiz kırılmış olsa dahi arkadaşlarımızın aziz hatırası ve milletimizin bize olan güvenini boşa çıkartmamak için seçimlere Samsun teşkilatı büyük bir azimle çalıştı. Her ne kadar algı operasyonları ile oylarımızı bölmeye çalışanlar ve sandıklarda oyunlar oynamak isteyenler olsa dahi yeni kurulmuş bir parti olarak Samsun’dan bir milletvekilini meclise göndermeyi başardınız” dedi.

76652247-3059608730734645-2920999999514869760-n.jpg

ALGI OPERASYONU DEVAM EDİYOR
Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de Millet İttifakına karşı algı operasyonunun devam ettiğini dile getiren Yaşar, “Hükümetten yana dertli olan vatandaşımız Meral Akşener başkanlığındaki İYİ Parti ve Millet İttifakına bağlandıkça Cumhur İttifakı projeleriyle değil algı operasyonları ve ayak oyunları ile oyumuzu çalma derdine düştüler. Fakat Yerel Seçim sonuçları gösterdi ki Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin Samsun’daki gücü büyük oranda kırılmıştır. Bunu başaran iyiler olmuştur. Bunu başaran İYİ Parti’nin Samsun’daki 17 İlçe teşkilatı olmuştur. Bizler inandığımız yolda yürümeye devam ettikçe, İYİ’ler her zaman kazanmaya ve Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam edecektir” diye konuştu.Konuşmaların ardından Mahalle Başkanlarına sertifikaları verildi. Katılımın yoğun olduğu yemeğe İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İyi Parti il başkanı Recep Güleroğlu , belediye meclis uyeleri, ilçe teşkilatı yonetim kurulu uyeleri, ilkadım kent konseyı başkanı Yahya Taşkıran, Samsun 21.dönem milletvekili Mehmet Çakar, ilkadım belediyesi baskan yardımcısı Ramazan Bayraktar, Gazi imar şirketi müdürü ibrahim Ün, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç ve çok sayıda İyi Partili katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.