'İyi ki Doğdun Mozart' sanatseverlerle buluşacak

'İyi ki Doğdun Mozart' sanatseverlerle buluşacak
Samsun Devlet Opera ve Balesi, Wolfgang Amadeus Mozart’ın 268. doğum gününü bestecinin doğum günü olan 27 Ocak’ta klasik müzikseverlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

35 yıllık kısa ömründe senfoni, opera, konçerto, oda müziği, koral müzik, kilise müziği gibi 600’ün üzerinde eser besteleyen tüm zamanların en önemli klasik müzik dehalarından W. A. Mozart’ın doğumunun 268. yılı, 27 Ocak 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Samsun DOB’da kutlanacak.

biletinial-afis.jpg

Flütlü dörtlü eserlerden oluşan konser programında Samsun Devlet Opera ve Balesi orkestra sanatçılarından Onur Türkeş’in flüt, Gözde Yardımlı, A. Bengi Yardımlı, Simge Ece Altay ve Tayfun Yazıcı’nın keman, H. Nadir Yüksel, Ceren Akçay Yüksel ve Damla Çakar’ın viyola, Nagehan Oksayoğlu, Eda Beste Fındıklı, İlayda Buse Taşkesen ve Cem Uyanık’ın viyolonsel sanatçısı olarak yer alacakları konser 1 bölüm olarak sunulacak.

Program
• Flütlü Dörtlü Do majör, K.285b
• Flütlü Dörtlü Re majör, K.285
• Flütlü Dörtlü Sol majör, K.285a
• Flütlü Dörtlü La majör, K.298

27 Ocak 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Aydın Gün Salonu’nda gerçekleşecek konserin biletleri biletinial internet sitesinden ve SAMDOB gişesinden alınabilir.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.