İyi bir maç çıkartacağımızdan eminim

İyi bir maç çıkartacağımızdan eminim
A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, "Sol bekte ve forvette beklenmedik eksiklerimiz var. Arda sakat. Belki biraz daha alışmış olduğumuz oyun sisteminden farklı bir oyun gidişatı da olabilir. Yine de iyi bir maç çıkartacağımızdan eminim." dedi.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (EURO 2024) D Grubu beşinci hafta maçında bugün Eskişehir'de Ermenistan ile karşılaşacak A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, eksiklerden dolayı değişik bir maça çıkacaklarını ama iyi bir mücadele ortaya koyacaklarından emin olduğunu söyledi. Kuntz, Eskişehir Yeni Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, eksiklerden dolayı takviye yapmak istediklerini ve tercihlerinin 21 Yaş Altı Milli Takımı olduğunu belirterek, "Sadece önümüzdeki maçı ve Japonya maçını düşünmüyorum. Aynı zamanda bu tarz oyuncuların yavaş yavaş A Milli Takım'a adapte olmalarıyla ilgili de çalışmalar yapıyorum." dedi.

2023-09-kuntz7-4.jpg

Alman teknik adam, milli takımın Eskişehir'deki iki maçı da kazandığının hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı: "95-96 senesinde ben buradayken maçları takip etmiş olabilirsiniz. Aslında güzel bir maç oldu bizim için. O maçı kazandık ama taraftar baskısı nedeniyle zor bir maçtı. Artık yeni statlara geçiş oldu. Eski statlarda oynanmaması bizim için bu zamanın ilerlediğini ve yaşlandığımızı gösteriyor. Çok değişik bir maç olabilir. Sol bekte ve forvette beklenmedik eksiklerimiz var. Arda sakat. Belki biraz daha alışmış olduğumuz oyun sisteminden farklı bir oyun gidişatı da olabilir. O da çok doğaldır. Yine de iyi bir maç çıkartacağımızdan eminim."

Kaynak:AA

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.