İwc Portofino

İwc Portofino
İwc markasının başarılı modellerinden birisi olan İwc Portofino modeli hem kadınlar hem de erkekler tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

 

İwc markasının başarılı modellerinden birisi olan modeli hem kadınlar hem de erkekler tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Kendine has sanatsal çizgilere sahip olan model için karakteristik bir görünüme sahip demek yanlış olmaz. Saatlerin üzerinde ki kadranlar oldukça minimal kullanıldığından sade bir görünümü vardır. Fakat sadece olmasının yanında saatin üzerinde yer alan malzemelerin başarılı şekilde bir araya getirilmesi sayesinde oldukça şık görünüm elde edilmiştir. Özellikle klasik saatleri seven kimseler bu modeli oldukça beğenmektedirler. İnce işçiliğe sahip saatler kaliteli ürünler kullanmak isteyenlerin favorisidir.

İwc Portofino Özellikleri

Kendine has bir tarzı olan İwc Portofino modeli özel görünümlü saatler sevenlerin oldukça hoşuna gitmektedir. Kolunda adeta bir sanat eseri taşımak isteyenler ve özel günlerde kullanmak için kendine bir saat arayan kimseler bu modeli tercih edebilirler. Timsah derisi kordona sahip saatlerin farklı renklerde versiyonları bulunmaktadır. Kasasının çelik olması sayesinde saat oldukça dayanıklıdır. Kadranlarında kullanılan gümüş ise saatin parlak ve şık görünmesini sağlamaktadır. Birçok farklı renk kombinine sahip versiyonları bulunan modelin kendi zevkinize göre olanını rahatlıkla bulmak için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.