İŞTE FARKIMIZ!

İŞTE FARKIMIZ!
Dünkü gazetemiz,"BÜYÜK OTELE TAHLİYE" manşetiyle çıktı. Yetkili ve ilgili kişiler tarafından aldığımız bilgileri teyit ettirdikten sonra haberi manşetimize taşıdık.

Haberimizi aynı şekilde resmi internet sitemizde de yayımladık. Haberi Samsun'a ve Bölgeye, İnternet Sitesi'nden de Dünyaya duyuran ilk ve tek gazete DENGE Gazetesi'nin doğru, tarafsız ve haberde de önde olduğunu bir kere daha ispatlamış olduk.Gazetemizin yayımlandığı gün Büyük Samsun Oteli'nin tahliyesi başladı.

TAHLİYE BAŞLADI
Samsun İl Özel İdaresi'nin kapanmasının ardından, mülkiyeti Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Büyük Samsun Oteli'nde, işletme sahibinin kira bedelini ödemediği gerekçe gösterilerek otelin tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Tahliye kararı İlkadım ilçe Kaymakımlığı gözetiminde yapılmaya başlandı.
FUZULİ İŞGAL
Kuraş AŞ tarafından 1998 yılından bu yana belirli aralıklarla işletilen ve belirtilen tarihten bu yana hukuki işlemleri devam eden otelle ilgili alınan karar doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, tebliğ işlemlerinin ardından tahliye çalışmalarına başladı. Otelin işletmecisi olan KURAŞ A.Ş.'nin yıllık 770 bin dolar kira bedeli hesabıyla, 23 milyon 100 bin, işgalci konumunda olduğu için de 7 milyon lira ecri misille birlikte 30 milyon 100 bin lira borcunun olduğu iddiası bulunuyor.
KONSER NE OLACAK
Yıldız Tilbe'nin Konser vereceği Yılbaşı Gecesi için biletlerin satıldığı ve rezervasyonların yapıldığı Büyük Samsun Oteli, tahliye işlemi gerçekleştiğine göre, bilet ücretlerinin geri ödenip ödenmeyeceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Yılbaşı Gecesi için bilet alanların en az 500 lira ücret ödediği iddia ediliyor.
İTİRAZ EDİLDİ
Şu anda otelde kalan birçok müşterinin olduğu ve bunlardan odalarını boşaltmaları istendi. Bazı müşteriler ise karara tepki gösterdi. KURAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurumahmutoğlu, 2886 sayılı kanunun 75. maddesi kapsamında fuzuli işgalci oldukları iddiasıyla otelin tahliyesinin istendiğini ve kararın iptali için dava açtıklarını, hukuki sürecin devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.